
پورسانتهای بهمن ماه سال 1403 واریز شد
با سلام و درود خدمت تمام مشاوران و نمایندگان عزیز شرکت شبکه نفیس;
واحد مالی شرکت شبکه نفیس به اطلاع شما عزیزان میرساند، پورسانتهای بهمن ماه سال 1403، امروز در تاریخ چهارم بهمن ماه 1403 به حساب واجدین شرایط دریافت پورسانت، واریز شد.
لازم به ذکر است باتوجه به تعداد بالای واجدین شرایط دریافت پورسانت و روند عملیات بانکی، این امر تا پایان امروز زمانبر خواهد بود.
نکته مهم:
نمایندگانی که در تاریخ مذکور پورسانت بهمن ماه به حسابشان واریز نشده، حتما موارد زیر را بررسی نمایند:
1) اگر تا پایان بهمن ماه موفق به ثبت اطلاعات حساب نشدهاید، باید تا قبل از 15ام ماه جاری اطلاعات حساب خود را تکمیل نمایید، تا بتوانید پورسانت بهمن ماه خود را بعد از تاریخ 20ام ماه جاری دریافت کنید.
2) اگر تا پایان بهمن ماه موفق به دریافت کد وزارت نشدهاید، باید تا قبل از 15ام ماه جاری نسبت به آزادسازی کد ملی خود از شرکتهای دیگر و دریافت کد وزرات در شبکه نفیس اقدام نمایید تا این امکان را داشته باشید که پورسانت بهمن ماه خود را بعد از تاریخ 20ام ماه جاری دریافت نمایید.
هدف ما بهبود کیفیت زندگی انسانهاست…